Μπισκότα συνταγή, Μπισκότα με μέλι

Μπισκότα συνταγή με μέλι από το Μελίδωρον! Δημιουργήσαμε για εσάς μερικές πανεύκολες συνταγές για μπισκοτάκια, που μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι!

Μπισκότα συνταγές | Μπισκότα βουτύρου με γέμιση κομμάτια σοκολάτας - μπισκότα με μέλι

με μέλι από το Μελίδωρον!

Μπισκότα συνταγή με καρύδα | Μπισκότα βρώμης | Μπισκοτάκια

Βρές πανεύκολη μπισκότα συνταγή βρώμης με καρύδα χωρίς ζάχαρη. Το τέλιο σνακ για όλη την ημέρα το οποίο έιναι τραγανό στις άκρες και μαλακό στο κέντρο. Τα αγαπημένα μας cookies.

μπισκότα συνταγή
χαλβάς με μέλι και ταχίνι, μέλι μελίδωρον

Μπισκότα συνταγή με βρώμη, υλικά

  • 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 πρέζα αλάτι 
  • 0.5 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι 
  • 1 κούπα νυφάδες βρώμης 
  • 1 κούπα τσιπς καρύδας 
  • 0.5 κούπα βούτυρο

Μπισκότα συνταγή, εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. 

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, την καρύδα και τη βρώμη και ανακατεύουμε πολύ καλά και κάνουμε ένα “βουναλάκι” γύρω γύρω ενω στο κεντρο το αφήνουμ πιο χαμηλά.

Προσθέτουμε σε ένα μπολ το βούτυρο και το μέλι και τα λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί το αφαιρούμε από τη φωτιά και το αφήνουμε για 2 λεπτά να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια το προσθέτουμε στο μπολ με τα στερεά υλικά στο κέντρο και ανακατεύουμε πολύ καλά με μια σπάτουλα. Το μείγμα για τα μπισκοτάκια είναι έτοιμο. 

Πλάθουμε τα μπικσοτάκια στο σχήμα που επιθυμούμε, τα πατάμε λίγο και τα τοποθετουμε στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί σε κάποια σχετική απόσταση μεταξύ τους καθώς όταν θα ψηθούν θα φουσκώσουν κιόλας. Πριν τοποθετήσουμε τα μπισκότα στο ταψί καλό είναι να τα βουτυρώσουμε στην πλευρά που ακουμπάει κάτω. Ψήνουμε στον αέρα για περίπου 15 με 20 λεπτά μέχρι να δούμε ότι έχουν ένα καφέ-χρυσό χρώμα. Τα αφήνουμε να ξεκουραστούν και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

Μπισκότα συνταγή με σοκολάτα και κακάο | Μπισκοτάκια βουτύρου από σοκολάτα

Παρακάτω θα βρείτε μπισκότα συνταγή βουτύρου με σοκολάτατα. Απαιτεί να κρατήσουμε το μείγμα στο ψυγείο για μια ημέρα οπότε εάν θέλετε να φτιάξετε τα μπισκοτάκια και να γετείτε την ίδια ημέρα ελέξτε κάποια από τις άλλες συνταγές. 

Μπισκότα συνταγή, υλικά

  • 240 γραμμάρια βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι 
  • 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα 
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 αυγά 
  • 1 κρόκος αυγού 
  • 2 στικσ βανίλιας 
  • 1 κούπα κομματάκια σοκολάτας 
  • 50 γραμμάρια κακάο 

Μπισκότα συνταγή, εκτέλεση

Αρχικά λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Όταν το βούτυρο λιώσει αφήστε το στην άκρη να ξεκουραστεί.  Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και τον κρόκο, τα στικσ βανίλας και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. 

Σε ένα ξεχωριστό μπολ ρήχνουμε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το κακάο και το αλάτι και αναμειγνύουμε καλά. Προσθέτουμε το μείγμα με τα στερεά υλικά στο μείγμα με το βούτυρο και τα αυγά και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Στη συνέχεια μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα σωληνάριο μαγειρικής και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ημέρα. 

Όταν είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε τα μπισκοτάκια, προθερμαίνουμε το φούρνο στος 170 βαθμούς. Σε ένα ταψί τοποθετοπυμε αντικολητικό χαρτί και φτιάχνουμε τα μπισκοτάκια αφήνωντας κενό ανάμεσα τους. Ψήνουμε για περίπου 13 λεπτά μέχρι να δούμε ότι έχουν πάρει ένα χρώμα χρυσό-καφέ. 

Βρείτε όλες μας τις συνταγές μέλι

Μπισκότα συνταγή με μήλο και σοκολάτα | Μπισκοτάκια πορτοκαλιού νηστίσιμα

Παρακάτω θα βρείτε πως να φτιάξετε μπισκοτάκια συνταγή με μήλο, πορτοκάλι και κανέλα. 

μπισκότα συνταγή, με σοκολάτα
χαλβάς με μέλι και ταχίνι, μέλι μελίδωρον

Μπισκότα συνταγή με μήλο, υλικά

  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 στικ βανίλιας 
  • 1/2 κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • Ξύσμα πορτοκαλιού από ένα πορτοκάλι
  • 1 πρέζα μαγειρική σόδα 
  • 1 μήλο 
  • 350 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 1 κουταλιά της σούπα μπέικιν πάουντερ 
  • 150 γραμμάρια σπορέλαιο 

Μπισκότα συνταγή με πορτοκάλι, εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το μήλο στο μπλέντερ. Προσθέτουμε και λίγο από το χυμό πορτοκάλι εάν χρειάζεται για να σιγουρετούμε ότι το μήλο έχει πολτοποιηθεί καλά. 
Λιώνουμε το μέλι σε ένα μπρίκι σε πολύ χαμηλή φωτιά. 


Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού, το σπορέλαιο, το πολτοποιημένο μήλο, τα στικς βανίλιας και το μέλι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μαγειρική σόδα και σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικν πάουντερ και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να εξαφανιστεί στο μείγμα μας. 

Πλάθουμε καλά για να φτιάξουμε ένα μπαλάκι και στη συνέχεια φτιάχνουμε τα μπισκοτάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα  μπικσοτάκια μας. Μορείτε εάν θέλετε να γαρνίρετε τα μπισκοτάκια με λίγη κανέλα από πάνω για έξτρα γεύση. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε την κανέλα κατά την εκτέλεση της συνταγής έτσι ώστε να ενσωματωθεί στο μείγμα της ζύμης. Απολαύστε άφοβα!

Ανακαλύψτε όλες τις ποικιλίες μας σε μέλι

Εύκολα Μπισκότα συνταγή | Τραγανά μπισκοτάκια με μέλι και κανέλα

Μπισκότα συνταγή με κανέλα και μέλι, εύκολη και πεντανόστιμη. Συτά τα μπισκότα κανέλας συνδυάζονται άψογα σαν πρωινό με τον καφέ ή το τσάι, είναι πολύ νόστιμα και είναι το αγαπημένο πρωινό των παιδιών σε συνδυασμό με το γάλα τους. 

Μπισκότα συνταγή με μέλι, υλικά

  • 250 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι 
  • 2 κουταλιές της σούπας κανέλα 
  • 1 πρέζα αλάτι 
  • 1 αυγό 
  • 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
  • 1 πρέζα μαγειρική σόδα 
  • 1/2 κουτάλι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 

Μπισκότα συνταγή με μέλι, εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε το αυγό, την κανέλα, το αλάτι και το μέλι. Προσθέτουμε το αλέυρι και τη μαγειρική σόδα μέχρι να μογενοποιηθεί το μείγμα. Τέλος προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ σιγά σιγα ίσα που να εξαφανιστεί μέσα στη ζύμη μας. Πλάθετε καλά τη ζύμη, η οποία έιναι αρκετά μαλακή και φτιάχνετε τα μπισκοτάκια τοποθετώντας τα σε ταψί με αντικολλητική κόλλα. Προσέξτε να αφήσετε κενό ανάμεσα στα μπισκοτάκια γιατί όταν ψηθούν αθα φουσκώσουν. 

μπισκότα συνταγή, μπισκοτάκια

Ψήνουμε τα μπισκοτάκια σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά στους 170 ναθμούς. Ότνα κρυώσουν τα κούκις είναι έτοιμα. Μπορείτε εάν θέλετε να προσθέσετε σταφίδες ή φυστίκια αιγίνης μέσα στο μείγμα για πιο έντονη γεύση. Τοποθετούμε τα μπισκοτάκια σε καλά κλεισμένο μπολ για να παραμείνουν φρέσκα και τραγανά. 

Προιόντα Μελίδωρον για Μπισκότα συνταγή

Μπορείτε να διαλέξετε τη ποικιλία μελιού που σας αρέσει περισσότερο για τη συνταγή σας!

Μη χάσετε τη συνταγή μας για κέικ με μέλιχαλβά με μέλι και ταχίνι, για χαλβά σιμιγδάλι και για γαλακτομπούρεκο.Όλες, με μέλι Μελίδωρον!

Βρείτε όλες μας τις συνταγές μέλι