Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Με κατάθεση

Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς  ΕΘΝΙΚΗΣ  η  ΠΕΙΡΑΙΩΣ(δικαιούχος Φασιλή Χαρίκλεια).

*** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ***

 ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  οπως ΑPLHA BANK η ΕUROBANK κτλ υπάρχουν χρεώσεις που επιβαρύνουν το έμβασμα  και θα πρέπει πρίν κάνετε την κατάθεση να επικοινωνήσετε μαζί μας .Σε διαφορετική περίπτωση  η παραγγελία δεν θα αποστέλεται και τα εμβάσματα θα επιστρέφονται μειωμένα με τα αντίστοιχα έξοδα που εχουν προκύψει .

Τράπεζα

Λογαριασμός

IBAN

Eθνική

405/001503-27

GR88 0110 4050 0000 4050 0150 327

Πειραιώς

 63 1602 0010 958

 GR49 0171 3160 0063 1602 0010 958

     

Με Αντικαταβολή

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν μέσω αντικαταβολής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας (ΕΛΤΑ Courier – ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ) που θα σας παραδώσει τα προϊόντα. Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι 2,50 €.

 

Με Πιστωτική Κάρτα

Οι αγορές πραγματοποιούνται με την χρήση πιστωτικής κάρτας υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής.

Από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με την οποία συνεργαζόμαστε, είναι αποδεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες VisaMastercard.

Η υπηρεσία της Τράπεζα Πειραιώς, εγγυάται την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας με την χρήση πρωτοκόλλου SSL και προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων με την μη αποθήκευση ή μεταφορά προσωπικών σας στοιχείων σε servers της Εταιρείας.

Για την ολοκλήρωση των αγορών σας με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στο περιβάλλον της τράπεζας όπου και εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Εάν η συναλλαγή σας δεν ολοκληρωθεί για οποιονδήποτε λόγο, τότε θα θεωρηθεί ότι δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και θα πρέπει να επαναλάβετε την διαδικασία. Προσοχή μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής περιμένετε να επιστρέψετε στην σελίδα του eshop για να δείτε την επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της συναλλαγής.