271 171 6146 - 698 732 7244

Ποιοι Είμαστε

Ξεκινάμε  την πορεία μας  από το Λεωνίδιο Αρκαδίας που είναι και η έδρα των κυψελών μας και του συσκευαστηρίου μας.

Εδώ και 90 χρόνια, μελισσοκόμοι (3 Γενιές ) με πάθος για τη δουλειά μας & αγάπη για το ελληνικό μέλι και την μέλισσα  έχουμε στόχο να γνωρίση ο Έλληνας καταναλώτης αμιγοί  μονοποικιλιακά & ποιοτικά  ελληνικά μέλια. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια εξαιρετικά στενή σχέση με τους Έλληνες οικογενειάρχες & καταναλώτες  για την οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Έχοντας επένδυση στο  συσκευαστήριο μας και στα μελίσσια μας σε πόρους, χρόνο και νέες τεχνολογίες  τολμούμε να καινοτομήσουμε σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή για την χώρα μας, και να παράγουμε & να προσφέρουμε σε προσιτές τιμές για τον έλληνα καταναλωτή μια μεγάλη ποικιλία από  ποιοτικά &  μονοποικιλιακά μέλια   από την  Πελοπόννησο όπου δραστηριοποιούμαστε .

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου άλλα και γνωρίζοντας για 90 χρόνια από όλες  τις πλευρές  το αντικείμενο μας  δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, πάντα με γνώμονα τη δημιουργία μίας ευχάριστης αγοραστικής εμπειρίας για τον καταναλωτή.

© 2023 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
4.85 2749 Αξιολογήσεις Πελατών
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies !
Lorem Ipsum